Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Mellmasszázzsal gyógyított a fogorvos

Szexuális zaklatással vádolják nőpáciensei azt az amerikai fogorvost, aki szerint a mellmasszázs teljesen elfogadott kezelési mód bizonyos állkapocsproblémák esetében.

A rendőrség szerint Mark Anderson azzal hitegette nőpácienseit, hogy a temporomandibuláris ízületi – a rágóizmokat, -ízületeket érintő – problémák kezelésében szükséges a mellizmok masszírozása.

Mr. Anderson ügyvédje, Robert Zaro azt szeretné, ha védence folytathatná a praktizálást, amíg az ügy le nem záródik. Erre az időre két megfigyelőt rendelnének az orvos mellé, aki nem végezhetne több mellmasszázst. „Védencemnek szüksége van rá, hogy praktizálhasson, hiszen ebből tartja el családját, hét gyermekét, és a perköltségeket is ebből fizeti majd” – nyilatkozta Mr. Zaro. A bíróság még nem döntött az ügyvéd kérésének ügyében.

Jonathan Lew bíró múlt hónapban vonatta vissza Anderson engedélyét, miután betegei kétrendbeli szexuális zaklatással vádolták meg. A Yolo Megyei Ügyészség jelenleg is nyomoz az ügyben. Adataik szerint az utóbbi öt évben több mint kéttucat nőt értek még ehhez hasonló atrocitások.

A vád tanúja, egy 31 éves nő szerint az orvos az utóbbi két évben több mint hatszor zaklatta őt: „Magasnyakú, szűk pólókat viseltem, de még így is többször a ruhám alá férkőzött. Egyszerűen felháborító.” – nyilatkozta a feldúlt áldozat.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/fogorvos_mellmasszazs_szexualis_zaklatas