Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Jáksó: Most tényleg lefogyok, mert csajozni akarok!

A népszerű műsorvezető már több fogyókúrával próbálkozott, de eddig sosem járt sikerrel. Volt, hogy a választott diéta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de legtöbbször Laci adta fel a kúrát idő előtt. Most azonban eldöntötte: semmi sem tántoríthatja el tervétől.

Jáksó László hosszú ideig azért küzdött, hogy felszedjen néhány kilót, hiszen nagyon vékony volt. Úgy három éve azonban elkezdett gyarapodni a súlya, de a műsorvezető pocakosan már nem tetszett magának.

„Sokféle fogyókúrát kipróbáltam már, de valamiért egynek sem lett eredménye. Valószínűleg azért, mert imádok enni, és erről nem vagyok hajlandó lemondani. Pedig nagyon szerettem volna jó pasi lenni, hiszen tudom, hogy így semmi esélyem nincs a lányoknál. Néhány hónapja a barátaim azt javasolták, hogy eddzek, valamint figyeljek arra, hogy kevés szénhidrátot fogyasszak. Ennek már lett némi látszata, hiszen elkezdtem izmosodni, és a hasam is kisebb lett. Ám csupán előlnézetből. Oldalról sajnos még látszanak az úszógumik…

Egy kedves ismerősömnek is elpanaszoltam a problémám, és ő azt mondta, kezdjem el az Atkins életmódprogramot. Nagyon boldog vagyok, mert úgy tűnik, hogy ez be fog válni! Az Atkins diéta kifejezetten az európai étrendre kifejlesztett változatát csinálom, és bár még nincs szembetűnő eredménye, de sokkal jobban érzem magam, mint eddig, és 1-2 kiló már le is ment. Most hajt a sikerélmény, így ezt a diétát biztosan nem fogom feladni. Már csak azért sem, mert elegem van az egyedüllétből! Barátnőt akarok!!!” – mondja Jáksó.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/jakso_fogyokura