2020. Július 06. hétfő
A mediterrán diéta alapvető hozzávalói tisztítják a vérereket, különösen a hímvesszőben – állítja Dr. Athanasios Angelis görög kardiológus, aki ezt az étrendet javasolja az ágybéli teljesítményükön javítani kívánó férfiaknak.

A szakértő egyenesen úgy fogalmaz, hogy a megfelelő táplálkozás akár a kis kék tabletta hatását is felülmúlja. A sok halat, salátát, olívaolajat és mértékkel fogyasztott vörösbort takaró mediterrán étrendről eddig is köztudott volt, hogy jót tesz a szívnek és az ereknek, ám most bebizonyosodott: a szexuális életre nézve is jótékony. „A mediterrán diétát egészséges étrendként tartják számon, amely hosszabb várható élettartamot és jobb közérzetet ígér, ráadásul mellette ritkább a rák és a szívbetegség. Kiváló arra, hogy megőrizzük vagy helyreállítsuk vele az erek állapotát” – magyarázta Dr. Angelis, a merevedési zavarok specialistája. A szakértő kifejtette, hogy az erekciós probléma akár súlyosabb egészségügyi problémák előfutára is lehet, hiszen a pénisz vérerei „nagyon-nagyon érzékenyek” a szervezet többi részében zajló folyamatokra.

Az egészséges táplálkozásra történő átállás akár vissza is fordíthatja a mérsékelt erősségű merevedési zavart – biztatott Dr. Angelis, aki annak is hangot adott, hogy a mediterrán étrend megfelelő edzéssel kiegészítve akár a potencianövelők alternatívája is lehet. Az eredményeket az European Association of Cardiovascular Imaging társaság bécsi ülésén mutatták be.


Forrás: Medipress
2015. 02. 13.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés