2018. Május 24. csütörtök
Az alsó- és felső légúti betegségek kezelésére a gyógyszerek mellett létezik természetes, gyógyszer- és mellékhatás mentes terápia is, melynek hatékonyságát immár vizsgálatok is bizonyítják.

Az alsó- és felső légúti betegségek Magyarországon és Európában egyaránt hatalmas problémát jelentenek, de ezek kezelésére a gyógyszerek mellett létezik természetes, gyógyszer- és mellékhatás mentes terápia is, melynek hatékonyságát immár vizsgálatok is bizonyítják. Német, angol és amerikai internetes oldalakon — közel 200, főként hír- és egészségügyi oldal — is beszámoltak az Indiso egészségügyi száraz sóterápia hatékonyságát bizonyító, orvosok által végzett vizsgálatokról.

Stresszes? Olvassa le arcáról, miért! 

Az Indiso, Magyarország első, orvosok által is elismert és támogatott egészségügyi száraz sóterápiája. A szegmensben egyedüliként olyan száraz sóterápia, melynek hatékonyságát tüdőgyógyász szakemberek által végzett, több hónapon át tartó vizsgálat is bebizonyította: 2015 márciusától a Pest Megyei Tüdőgyógyintézet törökbálinti intézményében néhány, de jelentős gyermekpopulációt érintő betegségcsoport képviselőin vizsgálták a hatását. A cikkekben idézik dr. Laki István, a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet gyermekosztályának osztályvezető főorvosának és dr. Várdi Katalin, a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet Légzésrehabilitációs osztályának osztályvezető főorvosának a véleményét az Indiso terápiáról. Beszámolnak arról is, hogy 2015-ben az Indiso hálózat tovább bővült, az ország több pontján nyílt új Sóklinika, céljuk pedig a következő években tovább növekedni, terjeszkedni, a magyarországi tapasztalatokat felhasználva és azokra építve 2017-től akár egy külföldi franchise rendszerben működő hálózat elindításával.


Forrás: Indiso
2016. 03. 09.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés