2017. Szeptember 20. szerda
A legtöbb ember a hasára hízik és gyakran egy sikeres fogyókúrát követően sem tűnnek el a hasi zsírpárnák, úszógumik. Van itt valami, ami épp a hasról és a derékról égeti a zsírt.

Lipo+ méregtelenítés

Haslapító koktélnak is nevezhetjük a 12 illatos gyógynövény kivonatát tartalmazó fogyasztó, méregtelenítő italt. A koktél elvégzi a belek salaktalanítását és pont a nehezen leadható hasi zsírpárnákra célozva zsírégetéssel eltünteti azokat. Búcsút inthetünk az évek óta magunkon cipelt úszóguminak!

Hogyan lehetséges ez? A gyógynövényeket olyan kombinációban tartalmazza az ital, amely serkenti a gyomorban és a belekben az emésztőnedvek kiválasztódását, és így a zsírok bontását. Természetes úton gyorsítja az anyagcserét.

Könnyűnek fogjuk érezni magunkat és nem kell aggódnunk a hasi zsírpárnák okozta egészségügyi kockázatok miatt sem.

Naponta 1,5 l ásványvízhez kell adnunk 25 ml Lipo pluszt, és egész napra elosztva iszogatnunk. Így különösebb megerőltetés, életmódváltás nélkül tisztíthatjuk szervezetünket és figyelhetjük, hogyan lesz napról napra laposabb, feszesebb a hasunk. Elég egy normális, egészséges étrendet követni a kúra alatt.

A tisztító kúra befejeztével úgy érzi, mintha kicserélték volna és valóban ez is történik, a téli fáradtság helyére tavaszi frissesség költözik, a súlyfelesleg már csak régi emlék, a tükör előtt állva új, karcsú vonalainkkal büszkélkedhetünk.

Lipo+ összetevők: FOS (gyümölcs-oligoszaharid), papaya termés-kivonat, ananász szár-kivonat, édesgyökér-kivonat, articsóka levél-kivonat, máriatövis termés-kivonat, komló virág-kivonat, orvosi citromfű virág-kivonat, kamilla virág-kivonat, édeskömény termés-kivonat, zöld ánizs termés-kivonat, gyömbér gyökér-kivonat, fahéj kéreg-kivonat

Kiszerelés: 500ml / 20 napi adag

Minimum/maximumkúra:

120 nap, minimum 60 nap

Lipo+ ára: 4665 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási határidő:
2-5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Lipo+ haslapító koktél
Telefonon:
9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.

(x)Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés