2018. December 19. szerda
Talán még emlékszünk a legendás jugoszláv sorozat, a Forró szél Surdájának és cimborájának felfedezésére: a szerre, amit ha alkoholba csöppentünk, az elveszi az alkohol hatását, miközben annak íze megmarad. Nos, ez a termék 2020-ra már a mindennapok része lehet.

A sorozatban az alkohol, amitől nem lehet berúgni óriási bukás volt, senki sem kért belőle, de a valóságban egy olyan eszközről lehet szó, ami az alkoholra érzékenyek, szolgálatban lévők és leszokni vágyó alkoholisták számára komoly ajándék.

A legjobb természetes ránctalanító összetevők >>>

Az Arbaclofen placarbil nevű szer, amelyet az Invidor cég fejleszt és gyárt majd, állítólag garantáltan csökkenti az alkohol iránti vágyat, mivel hatására a finom nedű épp csak olyan, mintha vizet innánk: blokkolja ugyanis a szesz hatását az agy opioid receptoraira. Így aztán az ember nem érzi a kellemes melégséget, zsibbadást és oldottságot, ami miatt még több italt kívánna. Egyelőre nem tudni, hogy elég egyetlen kapszulát az italba tenni vagy épp másfajta adagolásra lesz szükség, mindenesetre a 240 mg-os kiszerelésű szer 2020-ra elérhetővé válhat.


Forrás: Medipress
2017. 11. 15.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés